Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, despre relația cu președintele României: Nu am vorbit. Dacă am dialoga, mesajul meu nu va fi de a ne uni forțele în mod distructiv

facebook.com
Gabriela Firea

Gabriela Firea, vicepreședintele PSD, susține că nu a vorbit cu președintele Klaus Iohannis și neagă un posibil sprijin de la serviciile de informații în ceea ce privește debarcarea lui Liviu Dragnea de la conducerea PSD, după ce lideri politici i-au adus aceste acuzații.

"Nu am vorbit cu domnul Iohannis nici în campania prezidenţială, când îl avea adversar pe domnul Ponta, pe care eu îl reprezentam ca purtător de cuvânt al PSD, şi nici de atunci până acum. Şi chiar dacă am avea ocazia să dialogăm poate într-o postură oficială, cu siguranţă mesajul meu nu va fi acela de a ne uni posibile forţe (..) în mod distructiv. Sub nicio formă nu am vorbit niciodată nici cu dumnealui şi nici cu consilieri sau apropiaţi ai domului Iohannis. Dacă şi după 8 ore şi jumătate de Comitet Executiv încă mai crede cineva că eu l-am avut în spate pe domnul Iohannis, serviciile secrete, SPP şi mai ştiu eu ce, cred că n-aş vrea să ajung la concluzia că am vorbit degeaba. E mai greu de crezut că un om poate să lupte cu atâta hotărâre pentru nişte principii, dar cred că trebuie să ne învăţăm", a declarat Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.