Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea îl contrazice pe Călin Popescu Tăriceanu: Nu este adevărat! Eu mi-am dorit foarte mult o alianță cu Pro România, ALDE, PP-USL

Inquam Photos / Octav Ganea
gabriela firea

Gabriela Firea îi răspunde, marți, lui Călin Popescu Tăriceanu, care a spus că ea este cea care nu și-a dorit o alianță de stânga în București. „Nu este adevărat”, spune Firea.

Întrebată despre reproșurile lui Călin Popescu Tăriceanu, care a afirmat că alianța PSD cu ALDE și ProRomânia pentru alegerile din Capitală a fost refuzată chiar de Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei a spus că ceste afirmații nu sunt adevărate.

„Nu este adevărat. Cu toată dragostea, îl contrazic de această dată pe domnul președinte Călin Popescu Tăriceanu pentru care am o stimă deosebită, am lucrat împreună, îl respect, îl apreciez. Eu mi-am dorit foarte mult o alianță în București între PSD, Pro România, ALDE, PP-USL. Din păcate, motivele care nu ne pot fi nouă imputate ne-au împiedicat să facem astfel de alianță”, a spus Firea.

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, afirmă că alianța PSD cu ALDE și ProRomânia pentru alegerile din Capitală a fost refuzată chiar de Gabriela Firea, iar Marcel Ciolacu a spus că nu vrea să-i impună o alianță pentru a nu fi considerat responsabil în cazul unui eșec.

„Gabriela Firea greșește atunci când caută vinovați pentru înfrângerea de la Capitală altundeva decât în propriile decizii! Alianța care putea să-i mai aducă un nou mandat de primar general a fost refuzată chiar de ea. Nu putem acum să acceptăm falsificarea adevărului doar pentru ca dna Firea să-și poată găsi scuze pentru dezastrul pe care l-a provocat la Capitală”, scrie, marți, pe Facebook Călin Popescu Tăriceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.