Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea: 'Vă invit la o expoziție unică! Atât pentru adulți, cât și pentru tineri și copii! Nu veți regreta!' / FOTO

Facebook
Gabriela Firea PSD

Primarul general Gabriela Firea a lansat, pe Facebook, invitația bucureștenilor și nu numai de a vizita o expoziție de artă.

"Va invit la o expozitie unica! Atat pentru adulti, cat si pentru tineri si copii! Nu veti regreta! Chiar si in pandemie, cultura este cea care ne salveaza spiritul! Cea de-a șaptea ediţie a Pavilionului de Artă București — Art Safari, cel mai amplu eveniment dedicat artei din România, aflat sub patronajul Primăriei Capitalei și UNESCO, are loc în perioada 11-20 septembrie 2020, în Victoria Tower (Calea Victoriei 15), în condițiile de siguranță cerute prin legea ce reglementează activitatea muzeelor.

Citește și: Doliu în lumea politică: A murit în timp ce se afla în campanie electorală. Viza funcția de președinte al Consiliului Județean Dolj .

Printre noutățile anunțate în cadrul ediției din acest an se numără o amplă expoziție cu lucrări ale lui Sabin Bălașa, pictor contemporan celebru în anii ‘80-‘90, cea mai mare expoziție din ultimii 50 de ani dedicată maestrului Gheorghe Petrașcu și o expoziție în premieră națională semnată de Guerrilla Girls, grup a cărui artă a făcut înconjurul lumii.

Art Safari va organiza și o expoziție care va avea în centru lucrări de artă create de copii în perioada în care au stat acasă", a scris Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.