Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Zoană solicită Parlamentului European să aplice aceeași unitate de măsură pentru toate statele europene

Gabriela Zoană

Eurodeputatul român Gabriela Zoană, a avut ieri o declarație politică în plenul Parlamentului European prin care a solicitat aplicarea aceleiași unități de măsură pentru toate statele europene, fie că acestea sunt din Estul sau din Vestul Europei.

„Vă voi vorbi astăzi doar despre un sentiment pe care îl trăim noi, românii. Nu voi vorbi despre contraargumentele românilor în ceea ce privește Raportul MCV și nici despre modul discreționar în care ați votat Rezoluția referitoare la România, în contextul în care Jandarmeria Franceză a avut un comportament mult mai dur față de protestatari, însă Parlamentul European nu a sancționat și această țară, așa cum a sancționat țara mea. Sentimentul poporului român este acela că suntem nedreptățiți de prevederile Raportului MCV. Acest sentiment de nedreptate va rămâne multă vreme de acum înainte în sufletul românilor.”, a declarat eurodeputatul român în plenara Parlamentului European.

Citește și: A fost descoperit un nou efect al aspirinei. Ce arată un studiu

„Identitatea românească și mândria de a fi român vor atinge apogeul pe 1 Decembrie. Peste exact două zile, România celebrează Centenarul Marii Uniri, 100 de ani de la momentul în care am fost recunoscuți ca o singură națiune de către Europa și întreaga lume. În contrast, românii simt că Europa de acum îi nedreptățește, nu vrea să înțelegă resorturile acțiunilor interne și nu îi dorește ca și parteneri cu drepturi egale în marea familie europeană. Românii vor sărbători Centenarul peste două zile, având în suflet afirmațiile nefondate din cuprinsul Raportului MCV. Vă solicit să aplicați aceeași unitate de măsură pentru toate statele europene, fie că acestea sunt din Estul sau din Vestul Europei.” a concluzionat Gabriela Zoană în cadrul declarației politice.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.