Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gafă de proporții comisă de Jorge Sampaoli - L-a introdus pe Ronaldinho în istoria lui Santos

www.fourfourtwo.com
Ronaldinho

Antrenorul argentinian Jorge Sampaoli, numit în decembrie la echipa braziliană de fotbal Santos, a comis o gafă de proporţii la o conferinţă de presă, la care a afirmat că Ronaldinho, fosta vedetă a Selecao, a jucat la acest club, relatează presa internaţională, conform Agerpres.

Întrebat de ce a ales să lucreze în Brazilia, fostul selecţioner al naţionalei Argentinei a răspuns: "La Santos am venit la o echipă cu multă istorie, ceea ce m-a încântat. Trebuie să fim la înălţimea istoriei lui Pele, Neymar, Ronaldinho".

Problema este că Ronaldinho nu a evoluat niciodată la Santos. Fostul câştigător al Balonului de Aur a îmbrăcat în Brazilia tricoul lui Gremo, Flamengo, Atletico Mineiro şi Fluminense.

Există posibilitatea ca Sampaoli să-l fi confundat pe Ronaldinho cu Robinho, care şi-a început cariera la Santos şi a mai jucat în urmă cu câţiva ani la această echipă, unde este o legendă.

După această gafă, Sampaoli a fost ironizat atât de ziarişti, cât şi de internauţi. De exemplu, site-ul francez So Foot se întreabă dacă tehnicianul mai resimte mahmureală după Cupa Mondială 2018, dezastruoasă pentru el şi naţionala Argentinei.

Potrivit ziarului spaniol Sport, "mai mulţi suporteri ai lui Santos au rămas cu gura căscată, iar pe unii i-a iritat să vadă cât de puţin cunoaşte argentinianul echipa care domină azi fotbalul brazilian".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.