Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gala premiilor César 2021 s-ar putea desfășura online

TF1
Cesar

Academia César, care acordă anual trofee ce recompensează excelenţa în cinematografia franceză, a anunţat că data stabilită pentru cea de-a 46-a ediţie a evenimentului este 12 martie.

Organizatorii au în vedere realizarea unui eveniment în format fizic, însă nu exclud varianta virtuală, iar o decizie în acest sens va fi luată după 20 ianuarie, scrie Variety.

De regulă, evenimentul avea loc la finalul lunii februarie, însă în actualul sezon al premiilor toate galele au fost decalate, ultima - Oscar - fiind stabilită pentru 25 aprilie.

Citește și: Gabriela Firea: ‘În București sunt în continuare probleme cu apa caldă și căldura. Ce face primarul? Nimic’

În Franţa, care se confruntă cu un al doilea val agresiv al pandemiei, cinematografele ar urma să poată fi redeschise pe 15 decembrie, după 90 de zile.

„Ceremonia va aduce un omagiu tuturor celor care şi-au lansat filmele în 2020 în ciuda incertitudinilor şi a obstacolelor, cinematografelor care au făcut tot posibilul pentru a-şi primi cinefilii loiali şi, în special, tuturor artiştilor şi membrilor echipelor care au suferit de pe urma acestei situaţii”, a transmis Academia.

Actriţa franceză Marina Foïs va fi gazda ceremoniei, la care vor fi aplicate protocoale sanitare stricte. Gala premiilor César va fi transmisă de Canal+, la fel ca în ultimii ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.