Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gala Tânărului Actor HOP debutează joi, la Alba Iulia

gala tanarului actor hop

Ediţia cu numărul 25 a Galei Tânărului Actor HOP are loc la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia în perioada 25-27 august şi va fi transmisă live pe site-ul Galei HOP.

Evenimentul este organizat din 1998 de UNITER.

Înaintea concursului HOP, în perioada 22-24 august, cei 21 de actori aflaţi în competiţie au participat la ateliere de tehnică vocală cu Maria Alexievici & plastică corporală şi actorie cu Răzvan Mazilu.

Programul Galei HOP va cuprinde şi trei întâlniri formatoare ale concurenţilor cu criticul de teatru Marina Constantinescu, regizorul Dragoş Galgoţiu şi actorul Lucian Ionescu. De asemenea, în vederea stabilirii premiului „1/10 pentru film la TIFF”, directoarea de casting Florentina Bratfanof va avea o întrevedere cu toţi concurenţii ediţiei.

"Marcăm trecerea a 25 de ani de la prima ediţie cu expoziţia de afiş „Gala HOP. 25 DE ANI” care poate fi vizitată în perioada 25-27 august, în foaierul Casei de Cultură a Studenţilor. Vă invităm la o incursiune în universul HOP! Vă puteţi achiziţiona bilete pentru cele trei zile ale evenimentului de la sediul Teatrului de Păpuşi „Prichindel” din Alba Iulia şi online de pe www.teatrulalba.ro. Şi nu uitaţi, în 27 august de la miezul nopţii până la ora 16.00 vă puteţi vota actorii preferaţi pe site-ul galei: https://galahop.uniter.ro/votul-publicului-2022/", transmit organizatorii.

Este a doua Gală HOP în Alba Iulia ce are loc înaintea unei alte sărbători teatrale: Teatrul de Păpuşi „Prichindel”, alături de care organizăm Gala Tânărului Actor 2022, împlineşte anul acesta 70 de ani de existenţă. Cu această ocazie, în 4 septembrie esplanada din faţa Catedralei Romano-Catolice din Alba Iulia va fi gazda mai multor evenimente dedicate acestei aniversări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.