Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Galați: se redeschid restaurantele, barurile și cinematografele

restaurantcapri.ro
restaurant

Cinematografele, instituțiile de spectacole, restaurantele, cafenelele, barurile și sălile cu jocuri de noroc din Galați se redeschid după ce rata infectării cu virusul SARS CoV-2 a scăzut. În interior nu pot fi primite persoane decât în limita a 30% din capacitatea maximă a spațiului, informează Mediafax.

Cinematografele, instituțiile de spectacole, restaurantele, cafenelele, barurile, inclusiv cele din interiorul hotelurilor și pensiunilor, dar și sălile cu jocuri de noroc din Galați se deschid începând de luni. Decizia autorităților a fost luată după ce rata infectării cu virusul SARS CoV-2 a scăzut.

Toate activitățile menționate vor funcționa în limita a 30% din capacitatea maximă a spațiului deoarece în Galați se înregistrează o rată de incidență cuprinsă între 1,5 – 3,00 infecții la mia de locuitori. De asemenea, activitățile economice pot fi desfășurate doar în intervalul orar 6,00-23,00.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele

Totodată, rămân în vigoare măsurile privind purtarea măștii de protecție în spațiile publice și restricționarea circulației pe parcursul nopții.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.