Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Galezul Geraint Thomas semnează prelungirea contractului cu Ineos Grenadiers până în 2025

ctfassets.net
paraciclism

Ciclistul galez Geraint Thomas a semnat un nou contract cu echipa britanică Ineos Grenadiers până în 2025, transmite Reuters.

Thomas, locul secund în Turul Italiei 2023, a câştigat în 2018 Turul Franţei, competiţie în care în 2019 a fost al doilea, iar în 2022 al treilea, conform Agerpres.

La finele acestui contract, Thomas crede că nu va mai continua în plutonul profesionist: ''Deşi niciodată să nu spui niciodată, eu gândesc că acesta este ultimul meu contract şi ştiu că voi avea încă doi ani în plus. Şi nu aş vrea să continui la o echipă diferită. Echipa asta mă înţelege şi important este că ştie de ce este necesar pentru a ajunge la succes. Suntem un grup ambiţios şi avem câteva obiective mari înainte. Abia aştept să ne strângem din nou şi să ajut echipa să-şi continue progresul''.

Thomas a adăugat că vrea să rămână competitiv în cursele viitoare, dar ar fi dispus să ajute un tânăr talentat să răzbată: ''Sunt în acel stadiu în care încă sunt flămând de succese, dar în acelaşi timp sunt fericit să ajut echipa. Vreau să ajut să revenim în fruntea acestui sport''.

La JO 2008 şi JO 2012, Thomas s-a remarcat şi în ciclismul pe velodrom, câştigând medaliile de aur în proba de pursuit cu echipa Marii Britanii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.