Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gelu Diaconu dă de pământ cu Teodorovici: 'Pune mâna pe carte, penibilule! Ai devenit un adevărat pericol pentru țara asta'

gelu diaconu sef anaf

Gelu Diaconu, fost preşedinte ANAF în perioada 2012-2016, lansează un atac dur la adresa lui Eugen Teodorovici, după ce acesta a anunțat că a cerut ANAF-ului să prezinte o analiză „foarte detaliată” privind fostul sediul confiscat al Antena Group.

„Orlando Teodorovici, pune mana pe carte, penibilule! Ai devenit un adevarat pericol pentru tara asta si asa oropsita cu un guvern de tot rasul!

Un prieten mi-a trimis acest video spunandu-mi sa-l urmaresc cu atentie. I-am replicat ca nu urmăresc Antena 3 din principiu, iar cu habarnistul Orlando nu mi consum nici macar un minut din viata. Stiu ce-i poate capul!
Am cedat insistentei amicului meu si am urmărit cu stoicism elucubratiile guralivului urechist.

Mutare fără precedent a Olguței Vasilescu! Îl va INTRODUCE săptămâna viitoare, odată cu creșterea salariului minim

Omul delireaza vreun sfert de ora tinandu-i isonul unei preocupete anteniste.
Pe scurt, ipochimenul ma ameninta cu imputatii de milioane de euro (sic!) pentru ca, impreuna cu adevarati specialisti din ANAF, am aplicat IMPECABIL legea!

Din motive care tin exclusiv de nivelul cunostintelor sale profesionale nu voi incerca sa-i explic legea, pentru ca el chiar nu poate sa inteleaga. Asadar, nu insist.

Doar atat:
-scoaterea Antenei 3 din sediile confiscate prin hotarare a ICCJ, definitiva și imediat executorie, a fost finalizata IN CONDITII PERFECT LEGALE de catre cel care mi-a urmat in functia de presedinte ANAF. Ba chiar a fost si un spectacol politicianist în Parlament pe acest subiect care nu a putut sa împiedice aplicarea legii.

-sutele de mii de decizii de impunere pentru contributia sociala de sanatate emise în trim.4 a anului 2014 s-au datorat cadrului legal tembel existent la acea data: una era scris în Legea Sanatatii, alta în Codul Fiscal iar obligația de plata pentru cetățeni cu venituri modice era stipulata de legiuitor.
Acelasi legiuitor format din parlamentari actionand la initiativa legislativa a unor ministri la fel de "priceputi" ca ipochimenul în cauza.

Dincolo de o limita, habarnismul este prostie pura. Limita pe care Orlando a depasit-o consecvent, ajungand la propriu de rasul angajatilor MFP-ANAF.”, scrie Diaconu, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.