Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Maior, dezvăluire EXPLOZIVĂ în Comisia SRI: Băsescu a întrebat la SRI pentru Dan Andronic

www.romaniatv.net
traian Băsescu

Președintele Comisiei parlamentare de control a SRI, Claudiu Manda, a declarat marți că fostul director SRI George Maior a spus la audierea sa în forul parlamentar că l-a informat pe fostul președinte Traian Băsescu despre un mandat de securitate națională pe numele lui Dan Andronic.

Citește și: Victor Ponta, dezvăluire INCENDIARĂ din CEX-ul PSD: Dragnea le-a spus liderilor că are poze cu ei când se văd cu mine

„A fost întrebat dacă la Cotroceni avut vreo discuţie în care a confirmat că există un mandat de securitate naţională pe numele dlui Dan Andronic și a confirmat că a existat această discuţie şi a confirmat că a spus preşedintelui sau a confirmat la întrebarea preşedintelui că există un mandat de securitate naţională pe numele domnului Dan Andronic. Sigur că este un lucru pe care îl consider foarte grav, să informezi preşedintele sau pe orice persoană din România despre un mandat de securitate naţională. De aici încolo rămâne să vedem ce facem mai departe", a declarat Manda, marți, la finalul audierii lui Maior în comisia parlamentară de control a activității SRI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.