Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Michael a revenit pe primul loc în topul britanic al albumelor

express.co.uk
George Michael

Cântăreţul George Michael a revenit pe primul loc în topul britanic al albumelor, după zece luni de la moartea lui, cu o versiune a celui de-al doilea disc solo lansat de artist, „Listen Without Prejudice Vol 1”, care a devansat materiale de studio semnate de Niall Horan şi Pink, devenind cel mai bine vândut album al săptămânii.

În 1990, albumul a fost vândut în 423.577 de copii, pentru a ajunge în fruntea topului, în timp ce săptămâna aceasta el a fost vândut în doar 56.000 de copii, potrivit Official Charts Company. Chiar şi aşa, albumul lui George Michael a depăşit „Beautiful Trauma” al lui Pink, cu 30.000 de unităţi.

Sony a relansat cel de-al doilea album solo al lui Geoge Michael, care conţine şi show-ul MTV Unplugged din 1996 şi „Fantasy”, colaborarea lui cu Nile Rodgers, pentru a marca documentarul „Freedom” (la care artistul a lucrat cu puţin timp înainte de moartea lui) difuzat pe 16 octombrie de Channel 4. Săptămâna trecută, acest program a făcut ca „Ladies & Gentlemen - The Best of George Michael”, compilaţie marca Epic/Sony, să reintre în topuri pe locul al nouălea. O altă colecţie, „Twenty Five”, a urcat de pe locul 61 pe 21, iar „Older” a reintrat în clasamentul muzical pe poziţia 35-a, potrivit billboard.com.

Pe locul al treilea în topul acestei săptămâni se află Horan, fost membru al grupului One Direction, cu albumul de debut „Flicker”. În completarea top 5 se află „As You Are” al lui Liam Gallagher şi „÷ (Divide)” al lui Ed Sheeran.

Cât priveşte single-urile, Post Malon se găseşte pentru a patra săptămână în fruntea topului, cu „Rockstar”, cu 50.000 de unităţi vândute. Pe locul al doilea se află, pentru a treia săptămână, „Havana”, cântat de Camila Cabello ft. Young Thug, cu 45.000 de unităţi vândute. Marshmello a urcat de pe 9 pe 3 cu „Silence”, pe locul al patrulea se află „Lonely Together”, semnat Avicii şi Rita Ora, iar pe cinci, „Too Good at Goodbyes” al lui Sam Smith.

Balada „Perfect” a lui Ed Sheeran s-a întors între primele zece single-uri ale săptămânii, pe locul al şaptelea. La momentul lansării albumului „÷ (Divide)”, în martie, piesa s-a aflat pe locul al patrulea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.