Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George R.R. Martin dă asigurări că va termina romanul Game of Thrones

Simple Thing Called Life
george rr martin

George R.R. Martin, cunoscut pentru că scrie lent, lucrează la următorul volum din seria "Game of Thrones" - "The Winds of Winter" de şapte ani, dar şi-a asigurat fanii că îl va termina, conform news.ro

Într-un mesaj pe blogul său, George R.R. Martin le mulţumeşte fanilor pentru că au primit bine volumul "Fire & Blood", cea mai recentă carte a sa de 400 de pagini, publicată la sfârşitul lunii noiembrie, care povesteşte originile lumii din Westeros, altădată dominată de dinastia Targaryen.

"Ştiu că vreţi The Winds of Winter şi vi-l voi oferi, dar sunt fericit că aţi rămas cu mine şi pentru acesta", a scris romancierul. "Răbdarea şi sprijinul vostru înseamnă totul pentru mine. Mă întorc în fortăreaţa singurătăţii şi la Westeros. Nu va fi mâine, nici săptămâna viitoare, dar veţi primi finalul "A Song of Ice and Fire", i-a asigurat scriitorul pe fani.

Autorul uneia dintre cele mai vândute istorii din toate timpurile aminteşte şi de viitorul sezon, final, din "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones". "Iarna nu este singurul lucru care vine", conchide el.

Ultimul sezon al serialului "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones", al optulea al producţiei HBO, va avea premiera în aprilie 2019.

George Raymond Richard Martin, născut pe 20 septembrie 1948, în Bayonne (New Jersey), este un autor american de fantasy, horror şi science fiction, scenarist şi producător. A publicat pentru prima dată la vârsta de 21 de ani - povestea ”The Heros” a apărut, în februarie 1971, în revista Galaxy. A absolvit cursuri de jurnalism şi a predat doi ani la Clarke College, din statul Iowa. Din 1979, George R.R. Martin s-a dedicat scrisului, iar până în prezent a publicat peste 15 romane şi 10 colecţii de povestiri, dar şi o lucrare pentru copii - ”The Ice Dragon”. A scris scenarii pentru seriale de televiziune ca ”Twilight Zone” şi ”Beauty and the Beast”. Este membru al  Science Fiction & Fantasy Writers of America.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.