Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Simion, noi explicații în scandalul 'banilor de la nuntă': 'Aștept pe toată lumea să îmi găsească banii'

stiripesurse.ro
George Simion Ilinca Munteanu

George Simion a încercat să lămurească situația referitoare la banii pe care i-ar fi primit la nuntă și nu i-ar fi declarat în mod corect.

În plin scandal al „banilor de la nuntă”, care nu ar fi fost declarați corect, George Simion a ținut să precizeze că el a procedat regulamentar și că a declarat absolut tot ce a primit.

„Eu am declarat absolut tot ce am primit, că așa e normal. Sigur că da, eu am spus oamenilor care au spus că nu pot veni la nuntă, dar vor să doneze sume de bani, că pot face acest lucru în contul fundației, nu în numele meu personal. Și s-au adunat în acel cont, al fundației, undeva la câteva mii de lei. Restul, ce a rămas mâncare, băutură, am donat totul”, a explicat Simion, la România Tv.

Liderul AUR a mers mai departe cu raționamentul și a explicat că, de fapt, totul a plecat de la faptul că USR a susținut că a rămas cu banii de la nuntă, deși în realitate în declarația de avere este vorba despre cheltuielile făcute de George Simion pentru nuntă.

„USR a spus că am rămas cu banii, dar ei au uitat să se uite la conturi, la banii numerar, la bogății. Noi avem în cont cam 5000 de euro, ceva de genul acesta. Nu ar fi fost o problemă să fi avut banii ăștia, după nuntă, dar nu s-a întâmplat așa. Dacă era așa aș fi declarat, fără nicio problemă”, a spus declarat George Simion.

Chestionat de Victor Ciutacu despre o posibilă verificare a conturilor, să nu existe nicio suspiciune de spălare de bani, Simion a răspuns imediat, în stilul caracteristic.

„Știu că e o practică pentru unii să facă nunți pentru a spăla bani. Nu e cazul nostru. Aștept pe toată lumea să îmi găsească banii”, a precizat președintele Aur.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.