Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Simion s-a aprins din cauza soției sale: Unchiul ei e homosexual. Eu trebuia să îmi găsesc altă mireasă?

stiripesurse.ro
George Simion Ilinca Munteanu

Deși s-au scurs câteva săptămâni de la nuntă, cuplul George Simion  - Ilinca Simion continuă să captiveze atenția opiniei publice. George Simion a făcut dezvăluiri interesante despre viața sa de familie. Invitat la România TV, liderul AUR a acuzat că unele persoane au interes să îl discrediteze și a dat noi informații despre familia iubitei sale.

S-au aruncat atatea mizerii asupra mea, acum si asupra Ilincai, nu au gasit nimic la Ilinca. Acum care e problema, ca unchiul ei e homosexual? Si eu ce trebuia sa fac, sa-mi gasesc alta mireasa? Unii oameni au si alte inclinatii, ce sa fac eu, ce treaba am eu cu ce fac oamenii la ei acasa? Acum o sa zica de tata ca e alcolist, ca a dat in patima bauturii, dupa ce a fost concediat. Asta s-a intamplat dupa ce au venit francezii la BRD si a fost concediat. Ma defineste asta pe mine ca persoana? Chiar asa, am ajuns sa ne luam de unchi, de parinti? Ma bucur ca nu sunt securisti, nomenclaturisti.

Ma ataca ca mi-am pus nunta cand s-a vandut Mintia. Pai stiam eu cand se face vanzarea Mintiei? Pana una-alta, noi suntem singurii care am protestat, ceilalti vorbesc de pe margine, a declarat George Simion la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.