Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Georgianca Anastasiia Gubanova, campioană europeană la patinaj artistic: Anul trecut, patinatoarele din Rusia au pus stăpânire pe podium

Icehq.com.au
patinaj artistic patinatoare

În absenţa patinatoarelor din Rusia, Anastasiia Gubanova (Georgia) a devenit campioană europeană la patinaj artistic, impunându-se în faţa favoritei, belgianca Loena Hendrickx, sâmbătă, la Espoo (Finlanda), scrie AFP.

În ciuda unei probleme la un salt triplu flip, Gubanova, deja în fruntea clasamentului după programul scurt, a câştigat programul liber, apropiindu-se de 200 de puncte în total (199,91), potrivit Agerpres.

Ea a devansat-o cu 6 puncte pe Loena Hendrick, vicecampioană mondială anul trecut, care a fost marea favorită pentru a-i succede rusoaicei Kamila Valieva. Dar Hendrick, care a făcut greşeli în programul scurt de joi, a căzut de două ori în proba de sâmbătă.

Locul trei i-a revenit elveţiencei Kimmy Repond, în vârstă de 16 ani, care a făcut un program impecabil (192,51 puncte).

Anul trecut, cele trei locuri de pe podium au fost monopolizate de patinatoarele din Rusia, dar acestea au fost excluse din ediţia din 2023 din cauza războiului din Ucraina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.