Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un senator PNL și-a anunțat demisia din Parlament

PNL
sigla PNL

Senatul a luat act, marţi, de demisia liberalului Gheorghe Carp, în absenţa sa, începând cu data de 1 mai 2022, şi declară vacant locul de senator ales în Circumscripţia electorală nr. 5 Bihor.

"Având în vedere demisia din calitatea de senator a domnului Gheorghe Carp, ales în Circumscripţia electorală nr.5 Bihor, în temeiul prevederilor art. 70 alin. (2) din Constituţia României, republicată, ale art.7 alin.(2) lit.a) din Legea nr.96/2006 privind Statutul deputaţilor şi al senatorilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi ale art.204 şi art. 206 din Regulamentul Senatului, aprobat prin Hotărârea Senatului nr. 28/2005, republicat, cu modificările şi completările ulterioare, Senatul adoptă prezenta hotărâre: Articol unic - Senatul ia act de încetarea prin demisie a mandatului de senator al domnului Gheorghe Carp, începând cu data de 1 mai 2022, şi declară vacant locul de senator ales în Circumscripţia electorală nr. 5 Bihor", se arată în hotărârea adoptată de Senat.

Senatorul Virgil Guran, liderul grupului liberal, i-a mulţumit în plen lui Carp pentru decizia de a demisiona dintr-o funcţie bine plătită, pentru a-şi face datoria de medic pe un salariu mult mai mic, dar cu dragoste pentru profesie.

"Este lăudabil ceea ce face el, am văzut de puţine ori acest gest de când sunt în politică. Pentru că el conduce sănătatea în Bihor şi să ştiţi că a realizat unul dintre cele mai frumoase şi dotate spitale din ţară, cu aproape 8.000 de paturi şi cu foarte multe specialităţi şi medici foarte buni. A preferat să-şi dea demisia şi să meargă să conducă spitalul, ţinând cont că este mult mai multă muncă, este salariul mai mic, dar din dragoste pentru profesie şi pentru a fi foarte eficient, pleacă acolo. Noi îi mulţumim pentru ceea ce a făcut în Senat, un om foarte serios, o pierdere pentru noi, pentru grupul senatorial al PNL, îi dorim succes şi îl privim cu multă mândrie", a subliniat Guran.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.