Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gheorghe Piperea pune sub semnul întrebării schimbarea șefului OMV: 'Erau necesare niște acorduri fine'. Cerere către Iohannis

Gheorghe Piperea

Avocatul Gheorghe Piperea pune sub semnul întrebării schimbarea Marianei Gheorghe, directorul general al OMV Petrom, care a avut loc în ziua în care preşedintele României, Klaus Iohannis, s-a întâlnit cu o delegație OMV-Petrom, condusă de către directorul general al Grupului OMVAG, Rainer Seele. „Erau neceare niște acorduri fine”, scrie avocatul pe Facebook.

De asemenea, Piperea anunță miercuri că, în numele Asociației Parakletos, îi va solicita președintelui o audiență pentru a-i expune mai multe probleme cu care se confruntă reprezentanții consumatorilor.

„Domnul Presedinte Iohannis si-a facut timp sa il intalneaasca ieri pe managerul OMV, proprietarul companiei Petrom. Nu cred ca era pe agenda oficiala intalnirea, dar s-a intamplat ca managerul Petrom, dna Mariana Gheorghe, sa fie demis tot ieri din functie si, probabil, erau necesare niste acorduri fine. Nu stim de ce acesta discutie s-a facut cu Presedintele, si nu cu reprezentanti ai Guvernului, care au si calitatea de reprezentanti in AGA si in CS ale Petrom ai intereselor Statului roman, actionar ce detine 24% din capitalul Petrom, societate listata la Bursa (nota : demiterea managerului unei societati listate provoaca fluctuatii ale valorii actiunilor din care pierd actionarii minoritari).

Tensiuni în BNR! Isărescu închide ROBINETUL creditelor pentru populație: Banca Națională pregătește măsuri explozive din primăvară

Ma gandesc ca domnul Presedinte ar putea sa ne primeasca si pe noi, reprezentantii consumatorilor, intr-o audienta, pentru a-i expune situatia grava a celor 3 milioane de dosare civile, dubla masura cu care opereaza sistemul judiciar, inclusiv in penal, sfidarea deciziilor CEDO si ale CJUE, impredictibilitatea actului de justitie (impanat de situatii identice solutionate cu hotarari diametral opuse) si scaderea increderii in sistemul nostru judiciar, plus gravele consecinte ale dublarii sau triplarii iminente ale costurilor creditului si ale vanzarii debitorilor catre colectorii de creanta, care executa cetatenii romani in nu mai putin de 1,1 milioane de dosare. 
Poate isi reaminteste domnul Presedinte ca, atunci cand, in data de 29 septembrie 2014, in Parlament, i-am vorbit in deschiderea lansarii oficiale a campaniei sale electorale, despre justitie si dreptate, i-am cerut sa ia aminte mereu la cerinta constitutionala a dreptatii si sa fie totdeauna constient ca o societate fara dreptate nu merita sa existe - fiat justitia, pereat mundi.

Tolontan devoalează un nou caz revoltător! Cazul unui bebeluș mort în spital din cauza unor infecţii, ignorat o lună de Ministerul Sănătății

Sa ne amintim ca vinerea trecuta domnul Presedinte a prezidat CSM, la o sedinta unde se alegea conducerea forului superior al magistratilor, discursul sau fiind unul partizan, un discurs al unui jucator in competitia politica, si nu al unui mediator intre puterile publice.

In numele Parakletos, voi face aceasta cerere oficiala. Astept si pozitia celorlate ONG - uri din domeniul protectiei consumatorilor, realmente interesate de problemele de mai sus (si nu de sponsorizari ale celor care abuzeaza de puterea lor economica si securistica). Sper ca solicitarea sa fie acceptata chiar de domnul Presedinte, care se consulta frecvent cu ong-urile politice si securistofile, si sa nu ne trimita la vreun consilier ostil, asa cum s-a intamplat cu cazul legii darii in plata. Si sper ca solicitarea sa ne fie acceptata inainte ca Parakletos sa fie falimentata cu cheltuieli de judecata cerute de banksteri si marinimos acceptate de instantele bine instruite la seminariile de la Sinaia.

Sa ne organiam, zic. Hai sus!”, scrie Piperea, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.