Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gică Hagi are o ofertă de la un club și ar putea pleca de la Viitorul în vara lui 2019

www.gsp.ro
Gică Hagi

Performanţele obţinute cu Viitorul l-au transformat pe Gică Hagi (53 de ani) într-un antrenor căutat, informează Mediafax.

"Regele" a dezvăluit că, după ce a refuzat deja o echipă naţională, are pe masă o ofertă de la o echipă de club din străinătate, pe care se gândeşte să o ia în calcul abia la vară. Patronul-antrenor de la Viitorul e tentat de ideea de merge să antrenez în afara României.

Ultima echipă la care ”Regele” a antrenat, cu excepţia Viitorului, a fost Galatasaray, de la care a plecat în martie 2011. Apoi, din 2014, s-a ocupat exclusiv de Viitorul, alături de care a reuşit să câştige chiar şi un titlu în Liga 1, în vara lui 2017.

”Şi în momentul de faţă am o ofertă. Am, ca idee, ca vorbă, am ofertă, bineînţeles. (n.r. E de la un club european, cum spui tu?) Dar nu contează. Există o idee. Dar eu voi respecta regula. Până în vară, până nu se termină, eu nu plec. Doar atunci, dacă va fi posibil. Dacă va fi, bine, dacă nu, rămân la clubul meu.(n.r. Deci în iarnă e exclus să pleci?) Nu, niciodată. Dacă a fost greşeala cea mai mare a mea, nu pot să repet greşeala de nu ştiu câte ori”, a declarat Gică Hagi pentru Telekom Sport.

Patronul Viitorului susţine că a avut ofertă şi de la o echipă naţională, dar şi-ar dori mai degrabă să pregătească o echipă de club: ”De exemplu, am avut o echipă naţională pe care puteam să o antrenez. Am refuzat-o. (n.r. Din Europa?) Nu contează. Poate o să am o echipă de club care să mă duc... Dacă o să am şansa. Dacă nu, asta e, rămân cu dorinţa, cu idealul. Şi atât”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.