Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gică Popescu, infectat cu Covid-19, mărturii de pe patul de spital: S-a dezvoltat foarte rapid! Plâmânii nu arată foarte bine

digi24
gica popescu

Fostul mare internațional Gică Popescu este internat la Spitalul ”Matei Balș”, asta pentru că este infectat cu noul coronavirus. Popescu arată că, în prezent, se simte mai bine, dar plămânii săi nu arată prea bine și este nevoie să rămână în spital.

Citește și: Dana Budeanu face publică o înregistrare EXPLOZIVĂ cu Nicușor Dan/ AUDIO

”Avusesem niște dureri de cap și doar într-o zi câteva frisoane. Am zis să merg să fac testul. Mă testasem de multe ori până atunci. De data asta am ieșit pozitiv, dar în acel moment eram OK, nu mai aveam simptome. M-am dus și la Matei Balș pentru investigații suplimentare. Ce a urmat? Virusul a dezvoltat foarte repede o pneumonie și nu mi-a fost bine. Cu tuse ... După cum vezi, mai tușesc și acum, când vorbesc cu voi”, a declarat Gică Popescu, într-un interviu pentru GSP.

Gică Popescu spune că s-ar fi așteptat ca după maximum 5-6 zile de spitalizare totul să fie în regulă și să poată părăsi spitalul. „Din păcate, tomografia computerizată, CT-ul adică, pe care am făcut-o în weekend la nivelul plămânilor nu a arătat foarte bine, iar doctorii mi-au spus că e nevoie să mai rămân spitalizat".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.