Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigantul american Wynn Resorts deschide primul cazinou din Golful Persic la un resort din Ras Al Khaimah

reviewjournal.com
Wynn Resorts cazinou

Gigantul american al cazinourilor Wynn Resorts va deschide un cazinou la un resort pe care îl construieşte în Emiratele Arabe Unite, acesta urmând să fie primul cazinou din regiunea Golfului Persic, a declarat joi directorul general de la Wynn Resorts, Craig Scott, transmite Reuters.

Acest cazinou va fi un moment de cotitură pentru Golful Persic, o regiune care tradiţional a impus norme islamice mai dure decât în alte părţi din Orientul Mijlociu. În prezent, cei care vor să îşi încerce norocul în Orientul Mijlociu trebuie să meargă la cazinourile din Liban sau la unele hoteluri de lux din Egipt.

Perspectiva unui cazinou vine într-un context în care există o competiţie intensă în Golful Persic, unde Emiratele Arabe Unite concurează cu Arabia Saudită pentru a deveni destinaţia favorită într-o regiune care încearcă să facă tranziţia de la petrol, potrivit Agerpres.

În luna ianuarie a acestui an, Ras Al Khaimah (RAK), unul dintre cele şapte emirate care formează EAU, şi Wynn Resorts au anunţat că resortul pe care gigantul american îl construieşte pe o insulă artificială în Ras Al Khaimah va avea licenţa pentru jocuri de noroc, fără a preciza însă despre ce tip de jocuri de noroc este vorba.

Joi, Craig Scott a confirmat că va exista un cazinou, ce urmează să fie finalizat în 2026, pe o insulă artificială în largul coastelor emiratului Ras Al Khaimah. "Componenta de cazinou, pe care cel puţin pentru o perioadă de timp, o vom oprea noi înşine, se prefigurează a fi mai mare decât Wynn Las Vegas. Atunci când ţii cont de faptul că te afli pe o piaţă pe care, pentru o perioadă de timp, vei fi singurul operator, cu siguranţă vrei să te ridici la înălţimea aşteptărilor", a spus Craig Scott.

Marile lanţuri globale de cazinouri şi hoteluri ar putea profita dacă emiratul Ras Al Khaimah va fi cel care va deschide calea pentru ca şi alte emirate să îi urmeze exemplul, majoritatea ochilor fiind îndreptaţi spre marele premiu care este emiratul Dubai, un magnet global pentru turism, unde jocurile de noroc sunt interzise în prezent. De exemplu, hotelul Caesars Palace, care a fost deschis în Dubai în 2018, este singurul resort al gigantului american Caesars Entertainment care nu are un cazinou. Tot în Dubai, au început lucrările la o insulă artificială unde ar urma să fie amplasat un resort de lux al gigantului jocurilor de noroc MGM Resorts International.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.