Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali se bucură pentru tansferul lui Mitriță - Vreau să plece pentru că e cel mai bun de la ei

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Plecarea lui Alexandru Mitriţă (23 de ani) de la Craiova a fost un subiect abordat şi de patronul FCSB-ului, Gigi Becali. Omul de afaceri e de părere că transferul mijlocaşului oltean ar fi în beneficiul echipei sale, pentru că fotbalistul trage după el Craiova.

Mitriţă este din ce în ce mai aproape să ajungă în campionatul din SUA, la New York City FC. Craiova şi clubul din MLS sunt la un pas să bată palma pentru o sumă în jurul a 8 milioane de euro. Preţul este unul considerabil, dar, spune Becali, Tănase şi Man vor pleca pe bani mai mulţi. ”Nu mă interesează Craiova, dar aş vrea să plece Mitriţă pentru că e cel mai bun de la ei. Contracandidaţi sunt Craiova şi CFR şi vreau să plece Mitriţă pentru că e cel mai valoros jucător de la ei.

Din România nu, pentru că sunt Tănase şi Man de care nu are cum să fie mai bun Mitriţă, pentru că vor costa mai mult. Vedem cu cât se vor vinde Tănase şi Man şi cu cât se va vinde Mitriţă. Oricum, vă zic un lucru, dacă are clauză de 6 milioane de euro, atât se va plăti pe el”, a spus patronul FCSB, la Pro X.

Presa din America titrează că trecerea lui Mitriţă la New York City este o chestiune de timp. Totul va fi oficializat în zilele următoare."Poate Mitriţă să fie soluţia câştigătoare pentru NYCFC?. În acest moment, atacantul străluceşte în România, unde a marcat 12 goluri în 16 meciuri. Deja şi-a depăşit performanţele de anul trecut, când punctase de 7 ori în 21 de apariţii. E doar o chestiune de timp până când mutarea va fi oficializată, iar Mitriţă, la 23 de ani, poate fi un jucător vital pentru viitorul pe termen lung al clubului", scriu cei de la NYFC Blues.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.