Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali spune că Alexa este o variantă de antrenor la FCSB, dar nu a fost propus de Anamaria Prodan

gsp.ro
Dan Alexa

Gigi Becali a declarat că Dan Alexa este o variantă de antrenor pentru a-l înlocui pe Nicolae Dică la FCSB, dar tehnicianul Dunării Călăraşi nu a fost propus de impresarul Anamaria Prodan, deoarece femeile nu-i pot propune nimic, relateaza news.ro

Vezi și: SCANDALUL ia amploare la FCSB. Becali susține că Nicolae Dică nu demisionează pentru că ar vrea să fie demis și să încaseze o sumă mare de bani

"Reghecampf are echipă. Nu pot să-mi dau seama (n.r. - cine va fi antrenor). Poate să fie Teja, poate să fie Dan Alexa. Reghecampf are echipă. O să vedem, nu ştiu, trebuie să fac rugăciune. Ce-mi va spune Dumnezeu la rugăciune am să fac, nu ştiu acum. Trebuie să fac rugăciune, că eu fac totul cu rugăciune. Reghecampf are ofertă, am înţeles. Cum mă poate convinge vreodată o femeie (n.r. - Anamaria Prodan) să pun antrenor? Nu poate să-mi propună, că nu-i dau voie unei femei să-mi propună ceva. Eu, ca prietenă, că e nevasta lui Reghe, o simpatizez, ţin la ea, aşa, ca prietenă, dar nu să-mi spună mie Ana ce antrenor să pun. Că nu-i permit. Nu-i permit să îmi propună. Sunt altele care îl recomandă pe Alexa. Am şi eu ideile mele, am şi eu filozofia vieţii mele", a spus Becali.

CFR Cluj a învins, sâmbătă, pe Arena Naţională din Bucureşti, cu scorul de 2-0 (1-0), pe FCSB, în ultimul meci al etapei a XXI-a a Ligii I şi ultimul din 2018. Au marcat Deac '29 şi Ioniţă '90+6 (p). Trei jucători, doi de la FCSB şi unul de la CFR Cluj, au fost eliminaţi.

Vezi și: SONDAJ CURS - Cât de mulțumiți sunt românii de activitatea președintelui Iohannis, cu un an înainte de alegeri

Clujenii termină 2018 pe primul loc în clasament, cu un avans de şase puncte faţă de rivala FCSB.

Gigi Becali a anunţat, sâmbătă, după ce FCSB a fost învinsă, cu 2-0, acasă, de CFR Cluj, că antrenorul Nicolae Dică trebuie să-şi dea demisia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.