Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Giurgiu: Bărbatul care şi-a înjunghiat soţia, mandat de arestare preventivă pentru tentativă de omor

houstonchronicle.com
extradare catuse

Bărbatul din localitatea Stăneşti care şi-a înjunghiat soţia şi apoi a dat foc locuinţei a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor.

"Bărbatul din comuna Stăneşti, judeţul Giurgiu, care şi-a lovit soţia cu un cuţit în zona gâtului şi aceasta a fost transportată la spital cu o plagă tăiată, a fost reţinut pentru 24 de ore, iar duminică a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile", se arată într-un comunicat de presă, emis luni de IPJ Giurgiu.

Reamintim faptul că, în seara zilei de sâmbătă, 5 februarie, Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin 112, de către un bărbat în vârstă de 24 de ani din comuna Stăneşti, judeţul Giurgiu, cu privire la faptul că mama sa în vârstă de 44 de ani a fost lovită în zona gâtului, cu un cuţit, de către soţul în vârstă de 50 de ani după care atacatorul a incendiat locuinţa.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, femeia fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Bărbatul a fost prins imediat de poliţişti şi se află în arestul IPJ Giurgiu cu mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor.

În ultima săptămână, o altă femeie din municipiul Giurgiu a fost înjunghiată mortal de soţ, în apartamentul în care locuiau.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.