Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Globurile de Aur 2022: Jeremy Strong, desemnat cel mai bun actor într-un serial-dramă

forbes.com
the crown

Jeremy Strong a câştigat Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-un serial-dramă graţie interpretării sale din producţia TV "Succession", duminică seară, la cea de-a 79-a gală de decernare a acestor trofee prestigioase atribuite de Asociaţia Presei Străine de la Hollywood (HFPA), potrivit contului de Twitter al evenimentului, relatează agerpres.

 

Sursa foto: Golden Globe Awards/Twitter

La această categorie au fost nominalizaţi actorii Brian Cox ("Succession"), Lee Jung-jae ("Squid Game"), Billy Porter ("Pose"), Jeremy Strong ("Succession"), Omar Sy ("Lupin").


În 2021, premiul pentru cel mai bun actor într-un serial-dramă a fost câştigat de Josh O'Connor, protagonistul serialului "The Crown".

Cea de-a 79-a ediţie a galei de decernare a Globurilor de Aur are loc la ora transmiterii acestor informaţii şi se desfăşoară în format virtual, fără public, din cauza pandemiei de coronavirus. Evenimentul, care nu mai este televizat în acest an, are loc la hotelul Beverly Hilton din Los Angeles.

Decernate pentru prima dată în 1944, Globurile de Aur recompensează cele mai bune interpretări şi producţii din industria cinematografică şi de televiziune, grupate în 25 de categorii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.