Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gnohere face senzație și la Dinamo 2: A reușit o triplă pentru câinii 'mici'

http://www.digisport.ro/

Harlem Gnohere nu e afectat de retrogradarea la Dinamo 2. Trimis la echipa secundă a clubului, din cauza faptului că a refuzat prelungirea contractului, atacantul a reușit să marcheze trei goluri pentru echipa a doua a câinilor, în victoria obţinută în faţa lui Delta Dobrogea Tulcea, scor 5-2.

La sfârșitul meciului, francezul nu a comentat decizia conducerii clubului şi s-a prezentat la echipa a doua a clubului. Azi, el a evoluat în al doilea său meci pentru Dinamo 2 şi şi-a demonstrat clasa. Vârful a marcat de trei ori, celelalte două goluri ale "câinilor" mici purtând semnătura lui Gabriel Cotoară.

Citește și: EXCLUSIV STIRIPESURSE.RO anunță STIREA ANULUI în România: O mare televiziune se VINDE

Francezul a vrut să ia la final mingea cu el, aşa cum se întâmplă cu fotbaliştii care reuşesc triple, însă i-a fost promis un balon de la echipa mare. Există semnale că Gnohere va fi reprimit în curând în lotul lui Andone. Cătălin Munteanu și Laurențiu Diniță i-au făcut lobby lui Gnohere, pe care vor să-l vadă înapoi sub comanda lui Andone, conform Digi Sport.

"Gnohere va primi minge de la prima echipă pentru hat-trick-ul de azi, e un jucător de valoare şi pentru Dinamo e o pierdere că nu joacă în Liga 1", a spus Cătălin Munteanu, director sportiv la echipa secundă, completat de Diniţă, antrenorul lui Dinamo 2: "Sper să se rezolve lucrurile între Gnohere şi club pentru că este cel mai valoros atacant din Liga 1".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.