Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gorghiu: Alianța PSD-ALDE este doar o uniune între pesediști și neopesediști

gorghiu2

Alina Gorghiu a comentat luni afirmațiile lui Călin Popescu Tăriceanu, conform cărora pentru toamnă se dorește refacerea Uniunii Social Liberale, susținând că o alianță între PSD și ALDE nu poate forma un nou USL, ci doar o uniune între socialiști și neosocialiști.

„ Domnii Ponta și Tăriceanu reîncălzesc ciorba refacerii USL. O mai gustă cineva? Alianța PSD-ALDE nu va fi niciodată un nou USL, ci doar o uniune între pesediști și neopesediști, o complicitate politică al cărui scop este de a frâna lupta anticorupție și progresele pe care le-a făcut justiția din România,” a afirmat Alina Gorghiu, potrivit Ziare.com.

Copreședintele liberal susține că atât PSD cât și ALDE, în lipsă de teme serioase, recurg la aceeași veghe „gogoașă expirată.

„Nu mă miră că PSD și Călin Popescu Tăriceanu recurg din nou la aceeași gogoașă expirată. E clar că n-ar putea defila în această campanie cu teme precum integritatea sau reformele. Dacă au uitat, cumva, le amintesc că tot cu iluzia refacerii USL, pe care au încercat să le-o vândă românilor și în 2014, au obținut un eșec zdrobitor în alegerile prezidențiale,” a conchis Alina Gorghiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.