Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gospodării inundate în trei comune şi două oraşe din Bistriţa-Năsăud, inclusiv municipiul reşedinţă, în urma ploilor torenţiale

inundatii

Mai multe gospodării din trei comune şi două oraşe ale judeţului Bistriţa-Năsăud au fost inundate, sâmbătă seara, în urma ploilor torenţiale, potrivit datelor transmise de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU).

Astfel de situaţii au fost întâlnite în cartierul Sărata al municipiului Bistriţa, în oraşul Beclean şi în localitatea componentă Rusu de Jos, precum şi în comuna Feldru, în satul Buduş (comuna Budacu de Jos) şi în satul Perişor (comuna Zagra), relatează Agerpres.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 74: ALERTĂ - SUNTEȚI PROȘTI!

Potrivit CJSU, ploile torenţiale căzute în urma avertizărilor meteorologice Cod roşu şi portocaliu au inundat curţi, subsoluri, dar şi o bucătărie de vară.

De asemenea, în comuna Bistriţa Bârgăului, un brad a căzut peste firele de electricitate din apropierea centrului de informare turistică din localitate, din cauza vântului puternic, ceea ce a dus la întreruperea alimentării cu energie electrică în zonă.

Autorităţile locale au intervenit în sprijinul populaţiei din localităţile afectate, iar CJSU monitorizează situaţia din teren.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.