Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grădina sediului Televiziunii Române se transformă în scenă de teatru timp de opt săptămâni: 18 spectacole prezentate de 11 trupe

televiziunea-romana-tvr

Grădina sediului Televiziunii Române va găzdui începând din 21 iulie, timp de opt săptămâni, spectacole de teatru susţinute de trupe din Bucureşti şi din ţară, informează News.ro.

Citește și: Mai multe muzee londoneze se redeschid în august. Se aşteaptă o scădere de 80% a numărului vizitatorilor

Debutul stagiunii este marcat de spectacolul „Zadarnicele chinuri ale dragostei”, după William Shakespeare, susţinut de actorii Teatrului „Lucia Sturdza Bulandra”. Tot ei vor juca, pe 22 iulie, spectacolul „Treapta a noua”, de Tom Ziegler.

Următoarele două spectacole vor fi susţinute pe scena din curtea TVR de actorii Teatrului Nottara - „Despre olteni, cu dragoste”, după Marin Sorescu, şi „Repetiţia vieţii mele”, de Claudiu Sfirschi-Lăudat.

Fiecare dintre spectacolele stagiunii va avea mai multe reprezentaţii, astfel încât spectatorii să îşi poată alege data la care doresc să vină în zona special amenajată din curtea TVR.

Aceasta va fi a patra stagiune de teatru care are loc în curtea televiziunii. În program sunt incluse 18 spectacole de teatru, prezentate de 11 trupe, în 55 de zile (cu tot atâtea reprezentaţii).

Reprezentaţiile vor avea loc cu respectarea tuturor măsurilor impuse de autorităţi în ceea ce priveşte distanţarea fizică şi de protecţie pentru prevenirea răspândirii Covid-19.

Toate informaţiile despre programarea spectacolelor, ora de începere a lor şi regulile de desfăşurare pot fi găsite pe tvr.ro.

Biletele pot fi cumpărate de la casele de bilete ale teatrelor, iar accesul se va face prin intrarea din strada Constantin Blaremberg.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.