Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Greșeală sau intenție? Gabriela Firea, moment politic inedit în fața oficialilor europeni

digi24
gabriela firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, este văzută drept unul dintre potențialii candidați ai PSD la alegerile prezidențiale din 2019. În cadrul deschiderii conferinței „Connecting Europe through Innovation”, Gabriela Firea le-a spus oficialilor europeni că este ”primarul general al României”.

Citește și: Viorica Dăncilă a anunțat ce decizie a LUAT, după plângerea penală depusă de Ludovic Orban

Acum, întrebarea este dacă a fost din greșeală sau cu intenție, dat fiind faptul că primarul Capitalei este fost jurnalist și stăpânește arta discursului public.

În calitate de primar general al României, le transmit și eu invitaților noștri speciali un bun venit la București, un bun venit în România, o capitală pe care ne-o dorim cu toții să devină un model de conectivitate, un model de susținere a afacerilor, un model de siguranță a cetățenilor și a turiștilor și ceea ce cred că am dovedit, un model de bune practici europene și naționale, de asemenea și un oraș al oamenilor calzi, primitori, dornici întotdeauna să fie prietenoși și să lege noi legături și noi prietenii. Cred că aceste atribute ne caracterizează deja”, a afirmat Firea, la deschiderea celei de-a II-a ediţii a conferinţei „Connecting Europe through Innovation”, eveniment organizat de europarlamentarul PSD Claudia Ţapardel, în colaborare cu Ministerul Economiei şi Parlamentul României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.