Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Greva de pe Aeroportul din Frankfurt va afecta un zbor al operatorului aerian naţional TAROM

telegraph.md
zboruri trafic aerian avion avioane calatorii

Programul de zbor al operatorului aerian naţional TAROM pentru cursele cu decolare de pe Aeroportul Internaţional Frankfurt va fi modificat în urma grevei personalului de securitate al aeroportului din Germania, care va avea loc marţi, 15 martie.

În aceste condiţii, pasagerii zborului ROT 302 din data de 15 martie 2022 vor fi rerutaţi pe cursa TAROM din data de 16 martie 2022, potrivit Agerpres.ro.

"Vă informăm faptul că din cauza grevei personalului de securitate al Aeroportului Internaţional Frankfurt, din data de 15 martie 2022, traficul aerian de pe acest aeroport va fi perturbat. În acest context, compania TAROM anunţă că programul de zbor pentru cursele cu decolare de pe Aeroportul International Frankfurt va fi afectat, suferind modificări pe perioada grevei. În acest sens, pasagerii zborului ROT 302 din data de 15 martie 2022, FRA - OTP, vor fi rerutaţi pe cursa TAROM din data de 16 Martie 2022", se arată într-un comunicat TAROM transmis luni AGERPRES.

Compania precizează că personalul TAROM este mobilizat să asigure asistenţă în orice moment şi să minimalizeze impactul pe care această situaţie l-ar putea avea în planul de călătorie al pasagerilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.