Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grupare specializată în proxenetism, destructurată în urma unor percheziții. Club de noapte, folosit ca paravan de membrii grupării

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Patru persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, pentru proxenetism, în urma unor percheziţii făcute la două cluburi de noapte din Tîrgu Mureş. Anchetatorii spun că membrii grupării ar fi folosit ca paravan un club de noapte, iar prin intermediul acestuia ar fi determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei de către animatoare, care erau ameninţate cu acte de violenţă, informează news.ro.

Potrivit Poliţiei Române, duminică, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Mureş au făcut şapte percheziţii la două cluburi de noapte din Tîrgu Mureş şi la locuinţele mai multor persoane suspectate că ar face parte dintr-o grupare specializată în proxenetism.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat diverse sume de bani, respectiv 8.600 de lei, 220 de euro, 175.000 de forinţi, 100 de lire irlandeze care ar proveni din practicarea prostituţiei.

Anchetatorii spun că membrii grupării ar fi folosit ca paravan un club de noapte, iar prin intermediul acestuia ar fi determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei de către animatoare. De asemenea, dansatoarele din club, în special cele care practicau prostituţia, erau ameninţate cu acte de violenţă , mai spun poliţiştii.

În urma percheziţiilor, 19 persoane au fost duse la sediul poliţiei pentru audieri, iar patru dintre ele persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, urmând să fie duse în instanţă cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.