Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grupul Antenna pregătește lansarea a două televiziuni

TV

Grecii vor să cucerească România. Pregătesc lansarea a două televiziuni.  Grupul media Antenna din Grecia vrea să se extindă în România şi să lanseze încă două televiziuni, Magic TV şi Rock TV, care să se alăture brandurilor pe care le deţine deja pe piaţa audiovizualului românesc, respectiv Kiss TV, Kiss FM, Rock FM, Magic FM şi One FM.

Citeşte şi: SCANDAL cu Traian Băsescu: Un lider al partidului spune că pleacă din cauza lui

Pentru lansarea Magic TV şi Rock TV, societatea Kiss TV Music SRL - care este controlată de grupul de media grec Antenna - a solicitat Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) două licenţe audiovizuale prin reţele de comunicaţii electronice (prin cablu). Solicitarea urmează să fie analizată de CNA, marţi, în prima şedinţă din acest an a Consiliului. Antenna Group, care este controlat de familia Kyriakou din Grecia, a intrat pe piaţa audiovizualului din România la sfârşitul anului 2013. Astfel, grupul german de media ProSiebenSat.1 a anunţat pe 23 decembrie 2013 că a vândut televiziunea Kiss TV şi radiourile Kiss FM, Magic FM, One FM şi Rock FM companiei Antenna Group din Grecia.

Citeşte şi: Putin declară război terorismului şi atrage atenţia: 'Evaluaţi cum trebuie'

Valoarea tranzacţiei nu a fost făcută publică, însă achiziţia acestor operaţiuni face parte din strategia Antenna Group de intrare şi de dezvoltare pe noi pieţe din sud-estul Europei, după cum a declarat la momentul respectiv Theo Kyriakou, CEO al Antenna Group, spun cei de la Antena 3.

Citeşte şi: O româncă a dat marea lovitură: A devenit Prima Doamnă a Cataloniei

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.