Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gușă, despre bătălia de la Ilfov: Un pseudo-liberal cu 'damf de tip securistic’ vs. ‘o glorie a sportului romanesc’

cozmin gusa

Analistul politic și membru al PSD, Cozmin Gușă, a comentat intenția Gabrielei Szabo de a candida la președinția Consiliului Județean Ilfov din partea PSD. El consideră că PSD nu sprijină destul de bine candidatura Gabrielei Szabo, „de parcă ar fi vreo coruptă vulnerabilă”.

„ABERAȚIA CAMPANIEI 2020: "CLANDESTINITATEA" unei CANDIDATURI CELEBRE versus SPRIJIN TOTAL pentru un USERISTO-LIBERAL CONDAMNAT LA 6 LUNI CU SUSPENDARE!

Marea noastră campioană, Gabriela Szabo, candidează la președinția Consiliului Județean Ilfov din partea PSD, în bătalie cu Hubert Thuma, actual penelist, fost userist.

Pe Gabi Szabo nu o recomandă doar performanțele sportive INEGALABILE, ea a căpătat și experiență administrativă la vârf, fiind managerul celui mai puternic club sportiv din România, respectiv fost ministru al sporturilor. Nu doar PSD Ilfov ar putea beneficia de "tractarea publică" pe care ar asigura-o Găbița, dar în mod sigur PSD-ul per ansamblu ar fi câștigat, într-o perioadă de decădere electorală majoră, blagoslovit și cu prea mulți candidați uzați și destul de șifonați ca imagine. În loc s-o folosească, colegii din PSD, adoptă un ciudat mers pe burtă, ascunzându-i mai degrabă candidatura, de parcă ar fi vreo coruptă vulnerabilă în percepția electoratului, și nu taman invers. Este nu doar cinic și ciudat, dar și ceva extrem de rușinos pentru PSD și, din păcate și pentru Gabriela Szabo ca și consecință.

De partea cealaltă, Hubert Thuma a ajuns candidat printr-o ciudată retragere intempestivă a șefului PNL IF, și favoritul campaniei de locale in judet, actualul șef de CJ Marian Petrache (care s-ar fi răzgândit ulterior referitor la candidatură acum câteva săptămâni, dar n-a mai putut reveni ...). Evoluția publico-politică a lui Hubert nu s-a remarcat prin nimic pozitiv, putând adulmeca în cazul său doar un serios "damf de tip securistic", pigmentat cu o condamnare de 6 luni cu suspendare pe care a primit-o în 2018.

Nu mai comentez în plus, vă las pe voi să presupuneți dedesubturile ce-au putut genera această situație puturoasă și rușinoasă, ce-are la butoane oameni care se bat cu pumnul în piept c-ar fi patrioți români. Iar operațiunea se desfăsoară exact în județul unde instituțiile statului "plâng cu lacrimi de crocodil" că zona a fost cucerită total de infracționalitate.”, a spus analistul Cozmin Gușă pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.