Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Guvernul permite accesul pe plajă pentru turiștii fără șezlong

breaking

Guvernul a modificat în ședința de joi Hotărârea de Guvern privind deschiderea plajelor pentru turiști în sensul că este permis accesul și pentru persoanele care nu închiriază șezlong, a anunțat purtătorul de cuvânt al Executivului, Ionel Dancă, la finalul reuniunii. În hotărârea de guvern inițială scrie că accesul se face pe plajă cu şezlonguri care trebuie să fie la 2 metri distanţă unul de altul. De acum încolo se va putea merge la plajă și cu prosopul sau cu cearşaful, de exemplu.

Vezi si: CTP îl PULVERIZEAZĂ pe Tudorel Toader: Mătreață cu Față face pe eroul, după ce don Dragnetti a intrat la căsuța cu capace .

"Acest acces pe plajă a fost reglementat prin Hotărârea Guvernului 394/2020, în ceea ce priveşte plajele amenajate cu şezlonguri. Pentru a pune în acord aceste prevederi cu reglementările legale care stipulează accesul liber pe plajă în proporţie de 30% pentru persoanele care nu folosesc şezlonguri a fost adoptat un proiect de hotărâre pentru modificarea anexei 3 la Hotărârea 394/2020, astfel încât să fie permis accesul pe plajă şi persoanelor care nu sunt, practic, în cadrul plajelor amenajate cu şezlonguri. Popular spus, pentru cei care doresc să facă plajă la marginea mării fără şezlonguri. Aceste persoane vor trebui să respecte aceleaşi reguli de distanţare socială şi reguli impuse, precum cele pentru persoanele care fac plajă pe şezlonguri", a spus purtătorul de cuvânt al Guvernului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.