Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul Cioloș în ALERTĂ. A cerut și ajutor extern

gov.ro
dacian ciolos

După ce a aflat din presă care e situația reală din sistemul sanitar, premierul Dacian Cioloș își pune subordonanții la treabă. Săptămâna aceasta, a dat trei ordine pe marginea scandalului dezinfectanților, și toate trei s-au executat promt, arată Evenimentul Zilei.

Primul l-ar fi trimis luni, prin Ministerul condus de Vasile Dîncu. Ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice a transmis în teritoriu un ordin prin care cere consiliilor județene și primăriilor să auditeze toate spitalele, clinicile sau alte entități sanitare din subordine care au avut contracte cu Hexi Pharma.

Acțiune de amploare a DIICOT: Zeci de percheziții în Ardeal

Al doilea ordin, dat chiar de Dacian Cioloș, vizează Direcțiile de Sănătate Publică din toată țara, cărora li s-a cerut printr-un ordin să trimită la București toate rezultatele de la toate controalele din ultimii trei ani.

Nu în ultimul rând, Guvernul Cioloș a cerut și ajutor extern. În toată această nebunie mediatică din ultimele două săptămâni, premierul Dacian Cioloș pare să fi realizat că în țara noastră decidenții nici nu prea știu ce să caute prin spitale ca să vadă ce e în neregulă. Așa că, a cerut ajutor din Marea Britanie. Mai mult, au primit și indicații, de la inspecțiile sanitare engleze, despre cum se acționează în caz că dai peste așa ceva, informează Evenimentul Zilei.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.