Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul demontează ultimul FAKE NEWS: Vizită-FULGER a unui ministru - VIDEO

Răzvan Cuc

Guvernul reacționează, după ce în spațiul virtual au apărut poze de la varianta de ocolire, la profil de autostradă, a municipiului Bacău, parte integrantă din autostrada Moldova, în care nu se vedea niciun utilaj. Imediat, rețelele de socializare au fost umplute de acuzația că nu se mai lucrează la autostrada spre Moldova.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a vrut să lămurească personal situația și să demonteze ultimul fake news. El a mers pe șantier și a arătat că utilajele sunt la lucru.

Citește și: Explicație halucinantă! De ce nu are România autostrăzi

”Exact așa cum am promis, acest mandat îl dedic în totalitate monitorizării tuturor șantierelor de infrastructură, de pe teren. De aceea sunt astăzi, iarăși, aici, pe șantierul variantei ocolitoare, la profil de autostradă, a municipiului Bacău, parte a Autostrăzii Moldova.

Toată lumea trebuie să înțeleagă acest deziderat al mandatului meu în funcția de ministru al Transporturilor.

Citește și: Vești proaste pentru Simona Halep! Câte puncte o despart de locul 1

Chiar dacă sunt unii care încearcă să mă critice, îi înțeleg, pentru că sunt în campanie electorală. Alții care sunt trimiși de către statul român la Bruxelles să apere interesele românilor: s-o facă.

M-am întors pe șantierul variantei ocolitoare, la profil de autostradă, a municipiului Bacău, unde o firmă cu capital sută la sută românesc chiar muncește și este mobilizată exemplar, în ciuda tuturor criticilor apărut în ultimele zile.

Citește și: Șerban Nicolae pune tunurile pe bănci! Legea care va analiza la sânge instituțiile bancare

Spun de la bun început că sprijin firmele românești și sunt sigur că acestea pot face o treabă foarte bună. Sunt convins că acestea pot face față concurenței oricărei firme cu capital străin.

În mandatul trecut, de ministru al Transporturilor, am demarat proceduri pentru obiective de infrastructură rutieră în valoare de 3,6 miliarde euro. De unele dintre proiecte ”s-au bucurat” persoane care acum mă critică, semnând contracte imediat după plecarea mea din funcția de ministru.

Citește și: Gigi Becali reacționează! Prima reacție după decizia CAB în cazul lui Cristi Borcea: ‘Mai stă o lună-două în pușcărie’

Nu vreau să răspund nimănui. Răspund doar atât: voi fi pe șantiere.”, e mesajul lui Răzvan Cuc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.