Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul Ponta IV, un Guvern de supravietuire politica

guvern

Guvernul Ponta IV, care urmeaza sa primeasca in scurt timp votul de investitura, este catalogat ca un Guvern "de supravietuire politica", un Guvern "de serviciu", potrivit lui Mihai Razvan Ungureanu. Acesta este nemultumit de noua formula guvernamentala pentru ca nu aduce de fapt nimic nou.

"Guvernul Ponta 4 este un Guvern profund politic şi care încearcă să strângă în jurul PSD sateliţii cunoscuţi. Nu mi se pare un Guvern care să se remarce în vreun fel, e aceeaşi culoare gri care nu face mare deosebire în cromatica noastră politică. Mai curând, e un Guvern de serviciu până în martie, când va fi Congresul PSD. Vom şti atunci care este opţiunea Guvernului Ponta.

În plus, Guvernul Ponta 4 este un Guvern construit ca să ţină puterea în mâna unei majorităţi. Că e un Guvern care nu are o rimă nouă, nu cântă la o partitură satisfăcătoare, e limpede. E un Guvern de supravieţuire politică, în termenii cei mai cinici. Este un Guvern care nu are un proiect pentru România", a precizat Mihai Razvan Ungureanu pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.