Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hackerii români lovesc din nou: Katy Perry, victima unui atac cibernetic

Contul de Twitter al artistei americane de pop Katy Perry a fost spart de hackeri luni noapte și au fost distribuite mesaje de ură din contul respectiv, scrie billboard.com, citând The Hollywood Reporter.

Perry, care se bucură de una dintre cele mai însemnate prezențe în mediul digital, numai pe Twitter având 89 de milioane de persoane care-i urmăresc postările, a fost ținta unor hackeri care i-au spart contul de pe rețeaua Twitter și au trimis mesaje rasiste ca și cum ar fi fost trimise de artistă. Mesajele respective erau însoțite și de adresa #HackersGonnaHack.

Citește și: Asta e vârsta la care femeile devin mai obsedate de sex: Se uită la filme porno mai des

Contul cântăreţei a fost spart pe 30 mai, când un mesaj a fost trimis către cei 89 de milioane de followers pe care îi are Katy. Mesajul era: "haha follow @sw4ylol #hackersgonnahack."

Se pare că utilizatorul "@sw4ylol" provine din România şi îşi făcuse contul de Twitter cu câteva zile înaintea incidentului.

Citește și: Au vrut o baie romantică, dar femeia a luat foc de la lumânare / VIDEO ȘOCANT

După ce a trimis mesajul de pe pagina vedetei, anonimul a publicat un mesaj şi pe pagina lui de Twitter: "Who TF (the f**k) is Katy Perry."

În mod evident, @sw4ylol ştie cine este starul pop Katy Perry, deoarece a publicat fără autorizaţie o melodie nelansată de-alea lui Katy, pe SoundCloud. Piese se numeşte "Witness 1.3".

Citește și: SCANDAL uriaș cu Johnny Depp: Ce dezvăluie Amber Heard, soția care a depus actele de divorț

Din nou, hackerul s-a logat pe pagina lui Katy Perry, pe care a postat o serie de mesaje vulgare şi elucubrante, printre care ""otf gang n @keemstar,", menţionând un blogger cu mai mult de 80,000 de followeri pe un site de microblogging.

Utilizatorul a scris, de asemenea, "miss u baby @taylorswift13 " (în traducere: "mi-e dor de tine scumpo! @Taylor Swift13".

Citește și: BĂTAIE în liceu: Un profesor și un elev s-au luat la pumni / VIDEO

Katy şi Taylor s-au certat în septembrie 2014, după ce Taylor Swift a dezvăluit public că piesa "Bad Blood" a fost inspirată de o discordie pe care a avut-o cu o altă cântăreaţă care, aparent, a fost Katy Perry.

Cei care se ocupă de contul artistei au preluat imediat controlul asupra contului și au șters mesajele respective, fără însă a face vreun fel de precizări asupra a ceea ce s-a întâmplat, scrie The Hollywood Reporter.

Cele mai urmărite conturi de pe Twitter ale vedetelor au devenit ținta hackerilor, Khloe Kardashian, Ashton Kutcher sau Lady Gaga au fost atacați de hackeri pe conturile pe care le aveau pe platformele de socializare. Anul trecut, chiar și Comandamentul Central al SUA de pe Twitter a avut o breșă de securitate care a fost valorificată de hackeri, ulterior președintele american Barack Obama vorbind despre necesitatea unei securități cibernetice mai ajustate, scrie digitaltrends.com.

Citește și: S-a dus la iubitul său și a fost violată de 30 de bărbați, iar imaginile au apărut pe net: Ce a pățit o adolescentă e de neimaginat

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.