Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hagi, despre meciul cu Vitesse Arnhem: 'Va fi dificil din toate punctele de vedere, dar avem încredere în noi'

www.gsp.ro
Gică Hagi

Antrenorul şi patronul Viitorului, Gheorghe Hagi, a prefaţat dubla manşă cu Vitesse Arnhem din turul II preliminar al Ligii Europa. "Regele" e entuziasmat înaintea partidei tur şi spune că nu este deloc imposibil ca elevii săi să elimine gruparea olandeză, potrivit Mediafax.

"Suntem fericiţi că jucăm un nou meci european. Va fi dificil din toate punctele de vedere, dar avem încredere în noi. Vrem să facem din nou un fotbal bun şi să ne ridicăm la nivelul de Europa League. Adversarul este unul agresiv, care pune multă presiune şi este foarte bun pe contraatac. Dar şi nouă ne face plăcere să jucăm fotbal şi sunt convins că vor fi două meciuri frumoase. Am o echipă tânără, cu jucători talentaţi, chiar dacă n-au experienţă. Pentru noi va fi un test, o oportunitate să arătăm că avem capacitatea de a ne impune jocul. Vrem să ne calificăm şi în fotbal nimic nu e imposibil. Important pentru noi e să marcăm. Sper ca atacanţii noştri să fie mai inspiraţi decât ai lor.

Citește și: Antrenorul lui Vitesse Arnhem, Leonid Slutsky: 'Viitorul este proiect special pentru Hagi, cu fotbalişti sclipitori, care joacă în stilul tiki-taka'

Ei sunt mai experimentaţi, dar jucăm acasă. I-am analizat, ştim ce trebuie să facem şi sperăm să scoatem un rezultat pozitiv. Ne-ar avantaja o victorie fără gol primit, dar nu trebuie să uităm că totul se decide în două manşe. Am stat bine în defensivă în meciurile oficiale. Adversarii nu şi-au creat ocazii şi sper să fie la fel şi mâine. Avem entuziasmul de partea noastră", a spus Hagi, la conferinţa de presă premergătoare meciului tur cu Vitesse.

Viitorul - Vitesse va fi joi, 26 iulie, la Ovidiu, în timp ce returul va avea loc peste o săptămână, la Arnhem.

Rezultatele înregistrate de Viitorul în startul sezonului:

Racing Union - Viitorul 0-2
Viitorul - Racing Union 0-0
Viitorul - Dunărea Călăraşi 0-1

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.