Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul lui Vitesse Arnhem, Leonid Slutsky: 'Viitorul este proiect special pentru Hagi, cu fotbalişti sclipitori, care joacă în stilul tiki-taka'

gsp.ro
viitorul constanta

Antrenorul lui Vitesse Arnhem, Leonid Slutsky (47 de ani), a susţinut conferinţa de presă premergătoare partidei cu Viitorul, din turul doi preliminar al Europa League, împotriva Viitorului. Rusul a rostit cuvinte mari despre clubul lui Gică Hagi şi a recunoscut că are emoţii, scrie Mediafax.

Fostul selecţioner al Rusiei a asemănat stilul de joc al Viitorului cu cel impus de Barcelona, care a dominat ani de zile fotbalul mondial: ”Ştiu absolut totul despre Viitorul, ştiu că a jucat deja trei meciuri oficiale, că este un proiect special pentru Hagi, cu fotbalişti sclipitori, care joacă în stilul tiki-taka, la fel ca Barcelona, ceea ce este mai rar acum. Nu cred că diferenţa este atât de mare ca valoare a lotului în bani şi, oricum, pe teren nu joacă banii. Şi noi, precum Viitorul, ne dorim să ne calificăm, suntem un club important şi avem obiective îndrăzneţe. Viitorul e o echipă tânără, care joacă fotbal, aşa că aştept cu nerăbdare jocul de mâine. Sper să fie multe goluri, dar pentru noi am o presimţire bună şi îmi doresc să câştigăm fără să primim gol.”, a declarat Slutski, potrivit DigiSport.

Citește și: Walter Zenga susține că nu vrea să creeze speculații: 'Eu, din cauza acestor lucruri, mă forţez să stau acasă'

Rusul a recunoscut că are trac înainte de primul meci oficial pe banca lui Vitesse: ”Pentru mine, e primul meci oficial, voi fi nerăbdător, nervos, voi avea emoţii. Am lucrat mult în perioada de pregătire, dar nu cred că trei săptămâni sunt de ajuns pentru a ne omogeniza lotul”, a mai spus Slutsky.

În cazul în care se va califica după dubla cu Vitesse, Viitorul va juca cu una dintre învinsa dublei PAOK-Baseil, formaţii care joacă în preliminariile Ligii Campionilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.