Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hagi se teme de UTA Arad: 'UTA a crescut de la meci la meci. Ne aşteaptă o partidă grea, dar vrem cele trei puncte'

eurosport.ro
hagi

Antrenorul formaţiei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a prefaţat partida împotriva echipei UTA Arad, care va avea loc joi, şi a afirmat că echipa adversă a crescut de la meci la meci, iar antrenorul arădenilor, Mircea Rednic, ştie ce face. Hagi a recunoscut că va fi un meci greu, dar îşi doreşte cele trei puncte.

Hagi a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte ca jucătorii săi să fie mai inspiraţi la finalizare decât au fost în partida cu Universitatea Cluj.

“Este un meci restant în care jucăm acasă, iar contra unui bun prieten şi un coleg cu care am jucat împreună, am crescut împreună. Este un meci important, aşa cum a fost cel cu Cluj de acasă, unde cred că am încercat şi am reuşit să ne impunem ritmul şi intensitatea jocului, dar în ultimii 30 de metri am fost mai puţin inspiraţi. Sperăm ca de data aceasta să fim mai inspiraţi în ultimii 30 de metri, pentru că ne-am creat foarte multe ocazii. Am făcut un meci, din punctul meu de vedere, bun, unde ne-am impus la toate capitolele, atât în posesie, atât în duel şi în presiune cu cei de la Cluj şi sperăm acum şi cu UTA să o facem la fel de bine şi cu mai multe goluri”, a declarat Hagi.

El nu se va putea baza în această partidă pe Nedelcu, Grigoryan, Vână, Benchaib, Cojocaru şi Andronache, care sunt accidentaţi, iar Larie şi Louis Munteanu sunt incerţi.

Hagi a mai afirmat că UTA Arad a crescut de la meci de la meci.

“UTA a crescut de la meci la meci, creşte de la meci la meci. Sunt convins că Mircea ştie ce face. Practic, a demonstrat de fapt că ştie ce face când meci de meci a fost o echipă mai bună, mai omogenă, mai puternică. O echipă destul de puternică, diferită puţin faţă de ce era U Cluj, mult mai puternică, mult mai verticală. Cu siguranţă ne aşteaptă un meci de luptă, un meci greu. Ştim că a jucat foarte bine cu echipele foarte bune. Trebuie să ne facem jocul nostru, să încercăm să fim mai buni ca ei. I-am analizat, am văzut ce calităţi au, ce defecte au şi sperăm să fim noi într-o formă foarte bună, într-o zi bună”, a mai declarat antrenorul Farului.

Meciul dintre Farul Constanţa şi UTA Arad va avea loc joi, de la ora 20.00, pe stadionul din Ovidiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.