Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hagi vrea victoria împotriva lui Dinamo, în ciuda programului infernal

facebook.com
hagi

Antrenorul campioanei României la fotbal, FC Viitorul Constanța, Gheorghe Hagi, spune că deși echipa sa are un program infernal în perioada următoare, își dorește victoria în partida contra lui Dinamo, de duminică seara, în etapa a 3-a a Ligii I.

''Ne așteptăm la un meci greu cu Dinamo, echipă care arătă bine de la venirea lui Cosmin Contra: puternică, organizată, disciplinată. Jucăm acasă și trebuie să câștigăm, indiferent de jocul pe care îl vom presta. E mult mai important rezultatul decât jocul. N-am spus-o niciodată asta, dar având în vedere dinamica în care am intrat acum, trebuie să fim inteligenți, să jucăm la rezultat. Să adunăm puncte, pentru că trebuie să facem față și în Europa și în campionat, unde vom juca sâmbătă, marți, vineri, și după aia iar meci de calificare. Nu-i ușor, e greu, o să încercăm să ne adaptăm. Cred că puteam să jucăm miercuri și sâmbătă în loc de marți și vineri. Asta e, probabil că planificarea se face cu celelalte echipe care nu joacă în Europa, să joace mai târziu, și noi mai devreme (...) Jucăm cu Dinamo cu gândul la meciul de la APOEL, și la cel cu Sepsi. Toate sunt grele și trebuie să facem planificarea în așa fel încât să producem rezultate bune pentru noi'', a spus, printre altele, într-o conferință de presă, Gheorghe Hagi, potrivit Agerpres.

Citește și: Juventus București a obținut primul punct în Liga 1: Egal fără goluri cu Voluntari - VIDEO

El și-a exprimat nemulțumirea pentru faptul că formația sa va juca 3 meciuri în 6 zile.

''N-am cum să nu vorbesc despre planificarea celor trei meciuri în șase zile. Din păcate, conducerea mea nu m-a ajutat. Trebuia să spună foarte clar punctul de vedere, dar nu a făcut-o, iar lucrul ăsta a făcut să fim planificați de maniera asta. Probabil se dorește ca Viitorul să meargă în jos, nu în sus. Nu suntem ascultați și băgați în seamă cu nimic(...) Intrăm într-o perioadă dificilă din cauza programului, cu meciuri grele, un program foarte greu, unde trebuie să producem performanță și rezultate, să facem față, Va fi foarte greu. Sunt meciuri importante pentru noi, ca club, dar este incredibil cum am fost programați(...)'', a afirmat Hagi.

După meciul de duminică împotriva lui Dinamo, Viitorul va juca în deplasare, miercuri, la Nicosia, partida retur cu APOEL, din prima manșă a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, pentru ca apoi, pe 5 august, să întâlnească pe Sepsi Sf. Gheorghe, în Liga I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.