Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Haine de damă pentru Crăciun. Poartă magia iernii cu tine oriunde mergi!

stiripesurse.ro
Haine de damă pentru Crăciun

Crăciunul nu este doar o perioadă pentru cadouri, ci o stare și o emoție, așa că, dacă te numeri printre persoanele care iubesc această sărbătoare, atunci bucură-te de ea cât poți de mult și poart-o cu tine cu ajutorul unor haine de damă pentru Crăciun.

Dacă și tu ești una dintre femeile care ”fură” startul și împodobesc bradul de Crăciun încă de la începutul lunii noiembrie și își decorează casa pentru a putea simți cât mai mult timp spiritul acestei sărbători, atunci nu ezita să o porți și cu tine, indiferent că mergi la birou, la o petrecere, la un eveniment sau la o cafea cu prietenii. Îmbracă magia iernii cu tine oriunde mergi, cu ajutorul unor ținute originale, care îmbină feminitatea cu fantezia.

Cum poți combina și integra haine dama Craciun în funcție de ocazie?

Magazinele de specialitate au o întreagă colecție destinată acestei perioade, ce cuprinde piese vestimentare variate. Astfel, vei putea nu doar să-ți creezi outfit-uri cool, adaptate contextului, ci și să surprinzi pe toți cu imprimeurile care mai de care mai creative și originale. Iată ce ținute poți purta, în funcție de preferințele stilului personal și ocazie:

  • Rochie casual – fie că alegi o rochie cu mânecă lungă, trei sferturi sau scurtă, combinațiile de imprimeuri te vor menține în spiritul sărbătorilor de iarnă. Mixul de culori specifice perioadei Crăciunului (alb, roșu, verde, argintiu, auriu) va reprezenta o sursă de energie pentru întreaga zi. Dacă alegi o rochie roșie cu imprimeu cu fulgi de zăpadă o poți combina cu o perche de cizme cu toc și o poți purta atât la birou, cât și la o plimbare cu prietenii sau la un eveniment;
  • Hanorac casual – practic, dar elegant și extrem de creativ. Aceste bluze comode pot să poarte pe ele cele mai dragi momente sufletului tău: fie un peisaj desprins parcă din ”Iarna pe uliță” a lui Vasile Alecsandri, fie un ren, fie un om de zăpadă. Alege să porți un hanorac din această colecție de haine de damă pentru Crăciun cu o pereche de blugi clasici, fie cu o pereche de pantaloni de costum sau cu o fustă clasică și cu siguranță outfit-ul tău va fi apreciat atât de cunoscuți, cât și de cei care vor avea ocazia de a te observa în trecere. Un astfel de outfit casual îl poți purta atât în timpul liber, cât și la birou;
  • Fustănu există femeie care să nu iubească fustele, așa că din garderoba ta cu haine de damă pentru Crăciun nu trebuie să lipsească o fustă cu motive specifice acestui sezon. O astfel de fustă imprimată cu motive specifice iernii și sărbătorilor acestei perioade o poți purta în multiple combinații atât la birou, cât și la întâlnirile cu prietenii sau, de ce nu, chiar la cina din seara de Crăciun. Fie că alegi să o combini cu o cămașă simplă, elegantă, fie cu un pulover croșetat, cu siguranță outfit-ul tău va fi unul care va da naștere unei noi tendințe de iarnă.

content-image

Outfit-urile originale presupun alegeri îndrăznețe, așa că dacă îți dorești să îți confirmi poziția de trendsetter atunci nu ezita să îți adaptezi garderoba momentului prezent. Crăciunul și iarna sunt ocazia ideală în care să îți manifești creativitatea și personalitatea cu ajutorul ținutelor pe care le îmbraci.

Alegerea inspirată a unor haine damă Crăciun te va face să te diferențiezi de masă, să îți pui amprenta personală și să îți câștigi admirația celor din jur. Și niciodată nu a fost mai ușor ca acum când ai alături un partener precum un magazin de specialitate, care îți propune o mulțime de obiecte vestimentare, cu imprimeuri originale și fascinante, desprinse parcă din cărțile de povești despre iarnă și Crăciun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.