Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Halep nu a scăpat de EMOȚII, după ce a 'SPULBERAT-O' pe Pliskova: Cine a rămas singura amenințare pentru primul loc și cum poate rămâne LIDER mondial

www.digisport.ro
Simona Halep

Simona Halep, locul 1 WTA, a reușit cea mai bună performanță din carieră la Melbourne, reușind să se califice în semifinale la Australian Open, după ce a trecut de Karolina Pliskova, locul 6 WTA, scor 6-3, 6-2.

După victoria fenomenală în fața Karolinei Pliskova, Simona Halep a scăpat de o adversară în lupta pentru locul 1 WTA. Singura amenințare pentru Simona rămâne daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, care joacă excelent la Australian Open și cu care se poate întâlni în finală.

Citește și: CTP dezvăluie CHEIA victoriei senzaționale a Simonei Halep în fața Karolinei Pliskova: 'A câștigat datorită acelei victorii PROPULSOARE'

Simona Halep poate rămâne lider WTA în două cazuri: câștigă Australian Open sau daneza Caroline Wozniacki pierde în semifinala cu Mertens.

Simona Halep a devenit numărul 1 WTA pe 9 octombrie 2017, în timp ce Wozniacki poate redeveni numărul 1 WTA după șase ani, aceasta fiind cea mai mare distanță din istorie, depășind-o pe Serena. La startul Australian Open, Simona Halep avea 6.425 de puncte, în timp Wozniacki avea 6.095 de puncte.

Citește și: Simona Halep, prima reacție după victoria FABULOASĂ de la Australian Open

Dacă Halep nu trece de semifinala cu Angelique Kerber, Simona Halep își păstrează primul loc doar dacă Wozniacki nu ajunge în finală. Dacă ambele jucătoare ajung în finală, Wozniacki trece pe primul loc dacă va câștiga turneul.

Semifinalele Australian Open 2018, Simona Halep - Angelique Kerber și Caroline Wozniacki - Elise Mertens se joacă joi, organizatorii urmând să anunțe programul zilei, anunță gsp.ro.

Numai două dintre cele șapte jucătoare care au ajuns până în momentul de față pe primul loc fără să câștige un Grand Slam au izbutit să ia ulterior un trofeu, Kim Clijsters (4) și Amelie Mauresmo (2). Jelena Jankovici, Dinara Safina, Caroline Wozniacki, Karolina Pliskova și Simona Halep sunt cele care nu au reușit să câștige un Mare Șlem, deși au fost numărul 1 mondial. Safina, retrasă, a pierdut trei finale, Wozniacki și Halep câte două, iar Jankovici și Pliskova câte una.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.