Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Haltere: Lavinia Vinţeleriu a cucerit trei medalii de argint la Europenele Under-15

www.bucurestifm.ro
haltere

Sportiva română Lavinia Vinţeleriu a cucerit trei medalii de argint în limitele categoriei 49 kg, vineri, la Campionatele Europene de haltere pentru juniori Under-15 de la Ciechanow (Polonia), potrivit paginii de Facebook a Federaţiei Române de Haltere.

Vinţeleriu, legitimată la CSM Cluj-Napoca şi componentă a CNOPJ Botoşani, a ocupat locul secund la stilul smuls, cu 63 kg, la aruncat s-a clasat a doua, cu 80 kg, iar la total a terminat pe poziţia secundă, cu 143 kg.

România participă cu doar două sportive la Europenele din Polonia, cealaltă fiind Petronela Budăi (CS Botoşani), care va concura luni seara, la cat. 71 kg, informează Agerpres.

Cele două sunt însoţite de antrenorul Mircea Flămînd.

Federaţia Internaţională de Haltere (IWF) a impus în iunie o suspendare de un an Federaţiei Române de Haltere ''din cauza mai multor cazuri de încălcări ale regulamentului antidoping'', sancţiune care a privat halterofilii români de participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo (23 iulie-8 august).

În ciuda suspendării, FRH are dreptul să participe la competiţiile care nu sunt sub egida IWF, printre care se numără şi competiţia din Polonia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.