Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

HALUCINANT Primarul Timișoarei îi anunță pe oamenii EVACUAȚI din blocul morții, pe Facebook, unde să sune ca să primească cazare

Tion
Nicolae Robu

Bâlbe în serie ale autorităților din Timișoara după tragedia din blocul de pe Miorița, unde doi copii și mama unuia dintre ei au murit după o dezinsecție cu substanțe cumpărate de pe piața neagră și interzise în spații închise.  ISU a permis accesul unor locatari evacuați de la o adresa unde se făcuse dezinsecție pentru ca mai apoi să îi evacueze din nou pentru a face noi cercetări la fața locului. Oamenii se plâng că nu au unde să stea și că nu mai au bani și nimeni nu le spune când pot merge acasă. Primarul Timișoarei susține că oamenii au cazare încă de luni și face un gest șocant: scrie pe Facebook cu cine pot lua legătura oamenii pentru a primi cazare, ca și cum toți cei evacuați stau să urmărească pagina edilului. NU este niciun secret că deși legea îl obligă, primarul PNL refuză categoric să își desemneze un purtător de cuvânt la primărie, astfel că alege să comunice chestiuni de interes public nu instituțional, ci pe pagina sa de Facebook.

Citește și: ISU Timiș anunță INTERVENȚII de ultimă oră în blocul morții din Timișoara: ping - pong cu NERVII celor evacuați

"ÎN ATENȚIA PERSOANELOR EVACUATE DIN IMOBILUL DE PE STR. MIORIȚA NR. 8

Având în vedere că, deși toate măsurătorile efectuate pe parcursul zilei de ieri, până seara, în absolut toate încăperile imobilului, au arătat absența oricărei substanțe toxice, s-a decis interzicerea revenirii locatarilor până după efectuarea unei intervenții de decontaminare generală și ținând seamă că o parte din cei evacuați au plecat doar cu hainele de pe ei, le fac acestora cunoscută disponibilitatea de a-i ajuta, nu numai cu cazare și masă pe perioada de criză -ofertă deja funcțională din momentul evacuării-, ci și cu haine, prin Direcția de Asistență Socială a Primăriei Timișoara.

Persoanele interesate sunt rugate să ia legătura cu d-na directoare Rodica Surducan, tel:

0356 416 050

P.S. Doar 6 persoane au făcut uz de oferta noastră până acum, celelalte preferând să stea la rude, prieteni, etc", scrie Robu pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.