Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hannah Waddingham, Alesha Dixon, Julia Sanina şi Graham Norton vor fi prezentatorii Eurovision 2023

Eurovision Song Contest
eurovision 2023

Hannah Waddingham, vedeta din serialul „Ted Lasso”, va fi gazdă a concursului Eurovision de anul acesta, alături de cântăreaţa Alesha Dixon şi de solista ucraineană Julia Sanina, iar în finală li se va alătura omul de televiziune Graham Norton, anunţă BBC.

Cele trei vor prezenta cele două semifinale pe 9 şi 11 mai, iar Graham Norton li se va alătura pentru marea finală de sâmbătă, 13 mai, scrie news.ro.

Peste 160 de milioane de telespectatori sunt aşteptaţi să urmărească competiţia la nivel global.

Marea Britanie găzduieşte competiţia, în numele câştigătorului de anul trecut, Ucraina, care nu poate organiza evenimentul din cauza invaziei în curs a Rusiei.

Actriţa Hannah Waddingham, câştigătoare a unui premiu Emmy, a spus că este „un mare privilegiu” să fie implicată.

„Este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume”, a adăugat actriţa din „Game of Thrones” şi „Sex Education”. „Dar în acest an, poate mai mult ca niciodată, este o mare onoare să fiu umăr la umăr cu Ucraina, o ţară care s-a purtat cu atâta putere şi unitate”.

Cântăreaţa Alesha Dixon, jurată la emisiunea „Britain's Got Talent”, a spus: „Există doar ceva în efervescenţa şi anticiparea unui spectacol live care nu poate fi rivalizat. Eurovision oferă acea entuziasm, creativitate şi talent, dar la o scară vastă, globală”.

Ea se alătură lui Waddingham, şi Juliei Sanina, solista trupei ucrainene The Hardkiss, care va apărea la „The One Show” de miercuri seară.

„Sunt atât de încântată să prezint cultura şi creativitatea ucrainene şi să ajut la organizarea unui spectacol care să facă ţara mea mândră”, a spus Sanina. „Abia aştept să ajung la Liverpool şi să cunosc fanii şi restul familiei Eurovision”.

Comentatorul de lungă durată la ediţiile Eurovision, Graham Norton, se va alătura celor trei gazde pentru marea finală, descriind-o drept „cel mai mare spectacol de pe pământ”.

„În fiecare an în care sunt implicat, este o mare onoare”, a spus el. „Anul acesta este şi mai special şi eu personal simt o mare responsabilitate de a-i face pe colegii noştri ucraineni mândri”.

De asemenea, el va comenta finala împreună cu actriţa Mel Giedroyc, care a mai fost implicată în transmisiile semifinalelor de la BBC.

De asemenea, prezentatorii de la BBC Radio 2 Scott Mills şi Rylan vor fi comentatorii semifinalelor pentru BBC.

Comentatorul ucrainean Timur Miroshnichenko, care a găzduit Eurovision în Ucraina în 2017, va fi, de asemenea, implicat în emisiunile live, precum şi găzduirea ceremoniei de deschidere, care va fi transmisă online împreună cu prezentatorul BBC One Morning Live, Sam Quek.

Toţi cei 37 de radiodifuzori participanţi au la dispoziţie aproximativ o lună pentru a confirma melodia şi artistul care va participa la concursul muzical.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.