Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Haosul de la CFR Cluj e pe cale să ia sfârșit: clubul a anunțat numele noului antrenor

GSP
CFR Cluj

Formația CFR Cluj a anunțat numele noului antrenor: Edward Iordănescu. El vine după mandatul lui Dan Petrescu, plecat în urmă cu câteva zile de la club în urma unei înțelegeri amiabile. Mandatul lui Iordănescu este de șase luni.

„Bine ai revenit, Edward Iordănescu! Clubul CFR 1907 Cluj anunță că Edward Iordănescu este începând de astăzi noul antrenor al formației noastre! Îi urăm bun venit în familia noastră lui Edward Iordănescu și cât mai multe realizări împreună!”, au precizat reprezentanții CFR Cluj.

"Mă bucur să revin, a mai fost un episod acum doi ani, am rămas cu un trofeu frumos, dar şi cu o experienţă constructivă. A fost o dezamăgire, a contat pentru moment, am făcut un pas în spate. M-am întors pentru că am încredere deosebită în acest grup de jucători. Echipa nu traversează o perioadă bună. Vin cu entuziasm, cu energie, după Dan Petrescu, un exemplu pentru toţi", a declarat Iordănescu, informează News.ro.

Tehnicianul va fi remunerat lunar cu un salariu în valoare de 15.000 de euro. În plus, are promis și un bonus în valoare de 500.000 de euro pentru câștigarea campionatului în acest sezon, susțin surse digisport.ro, apropiate grupării din Cluj.

Edward Iordănescu nu este pentru prima dată la conducerea clubului.  El a mai antrenat CFR Cluj, în 2018. El a rezistat doar trei meciuri pe banca ardelenilor. A câştigat Supercupa României împotriva Craiovei, 1-0, a remizat în prima etapă a Ligii I, 1-1, cu FC Botoşani şi a pierdut, 0-1, în turul II al Ligii Campionilor cu Malmo.

De altfel, înfrângerea cu nordicii i-a fost fatală lui antrenorului. În urma meciului tur cu suedezii, din preliminariile Ligii, Edward Iordănescu a fost îndepărtat de conducere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.