Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Henry Cavill părăseşte serialul 'The Witcher' şi va fi înlocuit de Liam Hemsworth

YouTube
the witcher

Henry Cavill, care timp de trei sezoane a interpretat personajul lui Geralt de Riv din serialul "The Witcher", produs de Netflix, a anunţat că nu se va întoarce pentru al patrulea sezon. El va fi înlocuit de actorul australian Liam Hemsworth, fratele lui Chris Hemsworth, care a jucat în special în franciza "Hunger Games", conform news.ro.

„Aşa cum se face adesea cu personajele grozave din literatură, pasez ştafeta cu [...] entuziasm pentru a vedea ce are de oferit Liam. Liam, bunul meu prieten, acest personaj este minunat de complex. Sper că-ţi va plăcea ceea ce vei găsi acolo”, a scris Henry Cavill pe Instagram.

„Ca fan al The Witcher, sunt încântat să am ocazia să-l interpretez pe Geralt din Rivia. Henry Cavill a fost uimitor în rol şi sunt onorat să-mi transmită ştafeta”, a scris Liam Hemsworth pe reţelele de socializare. "Henry, sunt fan de ani de zile şi ceea ce i-ai adus acestui personaj iubit m-a inspirat".

Plecarea lui Henry Cavill din "The Witcher" vine la câteva zile după ce s-a anunţat că va reveni în rolul lui Superman. Ultima sa apariţie în serial va fi în cursul anului 2023, pe Netflix.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.